Email: secernapasta.beograd@gmail.com

Telefon: 065/319-5896

Like Sugar Trend Waxing

franšiza šećerne paste

Opis franšize

Like Sugar je šećerna pasta za depilaciju koja se proizvodi u EU, u Sloveniji. To je 100 % prirodan proizvod namenjen depilaciji. Tehnologija proizvodnje i proizvod su odobreni od strane Ministarstva zdravlja. Posedujemo ISO standard. Nudimo proizvod koji je namenjen depilaciji svih delova tela, svih tipova kože i dlake, oba pola i svih starosnih grupa. Takođe je pogodan za depilaciju kože sa problemima (suva, tanka, sa slabim krvnim sudovima, sklona ekcemu ili sa psorijazom) Ovo je proizvod koji ni na koji način ne oštećuje kožu narušavajući njenu prirodnu barijeru, sprečava upalne procese koji nastaju prilikom drugačijih načina depilacije usled kidanja i urastanja dlaka. Ovo je prirodna epilacija, najnežniji put do glatke kože bez dlačica. Mi verujemo da su zdravlje, lepota i dobro stanje suštinski povezani, te zato našim prirodnim proizvodima doprinosimo poboljšanju kvaliteta života I samopouzdanja našim I Vašim klijentima.

zašto like sugar?

Dopunite ponudu usluga u Vašem kozmetičkom salonu ili uvedite novu;

Radite brzo, lako i ekonomično;

Izaberite sami tehniku rada, patrona, špatula ili manuelno;

Unisex tržište u konstantnom razvoju;

Kompletna podrška pri započinjanju i razvijanju Vašeg biznisa.

preciznost i brzina

Like Sugar nudi tretman usredsređen na dlaku i rešavanje problema koji nastaju usled nepravilnog uklanjanja istih. Ta uska specijalizacija i profesionalna usluga garantuju preciznost, brzinu usluge i dobre rezultate.

kvalitet i pristupačna cena

Visok kvalitet usluga obezbeđen je kvalitetom samog proizvoda kao i profesionalizmu onih koji sa njim rade,jer su za to adekvatno obučeni . Like Sugar šećerna pasta nudi najatraktivniji odnos na tržištu između cene, kvaliteta I usluga.

Rentabilnost

Poslovanje mora biti profitabilno, pa je poslovni koncept Like Sugar koncipiran tako da omogući postizanje tog cilja već od samog početka. Like Sugar opovrgava mit o tome da depilacija šećernom pastom mora biti skuplja usluga, teško savladiva I naporna za samog tehničara.

podrška

Zajednički izbor poslovnog prostora;

Opremanje prostora i obuka;

Pomoć oko regrutovanja zaposlenih;

Marketinška podrška.

prednosti za korisnike franšize

Garancija profitabilnosti;

Brzi povrat investicije;

Visok tržišni potencija;

Nedostatak poslovnog iskustva I znanja o kozmetičkoj industriji nije prepreka;

Konsultacije u promovisanju I sprovođenju lokalne marketinške strategije;

Ekskluzivni rad u odabranoj oblasti.

Šećerna pasta za depilaciju je odobrena od strane Ministarstva zdravlja i poseduje ISO standard za kvalitet.

Reset Password