Email: secernapasta.beograd@gmail.com

Telefon: 065/319-5896

Like Sugar Trend Waxing

kurs DEPILACIJE ŠEĆERNOM PASTOM

Kurs depilacije šećernom pastom je veoma važan kada je u pitanju edukacija održavanje lepote i higijene kože. Šećerna pasta za depilaciju je metoda koja je popularna jer je prirodna i efikasna, a takođe je pogodna za sve tipove kože. Osim toga, šećerna pasta se lako priprema i primenjuje, tako da je idealna za korišćenje kod kuće ili u salonu.

Kada govorimo o kursu depilacije šećernom pastom, postoje nekoliko ključnih stvari koje treba da znate. 

PRIPREMA ŠEĆERNE PASTE

Prvo, treba da naučite kako da pravilno pripremite šećernu pastu.

PRIMENA ŠEĆERNE PASTE

Drugo, treba da znate kako da pravilno primenite šećernu pastu na kožu. To uključuje primenu paste u pravom smeru i sa pravom jačinom pritiska kako bi se uklonila dlaka, a istovremeno izbegla iritacija kože.

HIGIJENA TOKOM PROCESA

Treće, treba da znate kako da održavate higijenu tokom procesa depilacije. To uključuje korišćenje sterilnih instrumenata i održavanje čistoće kože tokom procesa depilacije.

Nakon što ste savladali ove ključne elemente na kursu za depilaciju šećernom pastom, možete očekivati izvanredne rezultate. Šećerna pasta uklanja dlačice iz korena, što znači da će vaša koža ostati glatka i bez dlačica duže vreme. Osim toga, korišćenje šećerne paste umesto depilatora ili brijača može smanjiti iritaciju i smanjiti šanse za urastanje dlačica.

Ukratko, kurs depilacije šećernom pastom je važan edukaciju u postizanju izvanrednih rezultata depilacije. Korišćenje šećerne paste je prirodno, efikasno i pogodno za sve tipove kože, a uz pravilnu edukaciju, možete očekivati sjajne rezultate u uklanjanju dlačica i održavanju lepote i higijene kože.

 • GRUPNI KURS
 • 15.000,00 RSD
 • 3 patrone

  500g tople paste

  Skripta

  Sertifikat

 • pozovi nas
 • Individualni kurs
 • 25.000,00 RSD
 • 5 patrona

  500g tople paste

  Modo altera tincidunt

  Skripta

  Sertifikat

 • pozovi nas
 • Kurs za one koji već rade
 • 12.000,00 RSD
 • 5 patrona

  500g tople paste

  Skripta

  Sertifikat

 • pozovi nas

NAJČEŠĆA POSTAVLJENA PITANJA I ODGOVoRI

Koliko dugo traje kurs depilacije šećernom pastom?

Dužina trajanja kursa depilacije šećernom pastom zavisi od kurseva i obuka koje se nude. Obično, kurs može trajati od nekoliko dana do nekoliko nedelja, u zavisnosti od intenziteta i obuhvata kursa.

Koji su preduslovi za pohađanje kursa depilacije šećernom pastom?

Većina kurseva depilacije šećernom pastom ne zahteva nikakve posebne preduslove ili kvalifikacije. Međutim, neki kursevi mogu zahtevati osnovno znanje anatomije i fiziologije kože i kose.

Kako se uči tehnika depilacije šećernom pastom?

Učenje tehnike depilacije šećernom pastom obično uključuje teoretski i praktični deo. Teoretski deo može obuhvatiti osnove anatomije i fiziologije kože i kose, kao i postupak depilacije. Praktični deo obično uključuje demonstraciju tehnike od strane instruktora, kao i praksu na modelima.

Da li se na kursu depilacije šećernom pastom uče i druge tehnike depilacije?

Većina kurseva depilacije šećernom pastom se fokusira samo na ovu tehniku depilacije. Međutim, neki kursevi mogu uključivati i učenje drugih tehnika depilacije, kao što su depilacija voskom ili depilacija pincetom.

Kako se nakon kursa depilacije šećernom pastom može nastaviti sa praktikovanjem tehnike?

Nakon završenog kursa, polaznici dobijaju sertifikat o uspešno završenom kursu depilacije šećernom pastom. Dalje, mogu se zaposliti u salonima lepote, kozmetičkim salonima ili mogu započeti svoj biznis depilacije šećernom pastom. Redovna praksa i usavršavanje tehnike su ključni faktori za postizanje uspeha u ovoj oblasti.

Kako biste opisali iskustvo depilacijom sećerne paste?

Depilacija sećernom pastom je nešto drugačiji metod nego depilacija voskom ili depilacijom britvom. Bila sam malo zabrinuta pre nego što sam se prvi put javila na ovaj kurs, ali sam brzo shvatila koliko je metoda prijatnija za kožu i manje bolna u odnosu na druge metode depilacije.

Koji su bili vaši najveći izazovi prilikom učenja ove tehnike?

Moj najveći izazov je bilo savladavanje pravilne tehnike primene paste, za koju je potrebno više veština nego kod voska. Bilo je nekih mesta koja su teže dostupna, ali sam nakon nekoliko časova uspela da naučim kako najbolje raditi na tim područjima.

Kako biste rekli da se ova metoda razlikuje od drugih metoda depilacije?

Depilacija sećernom pastom je mnogo lakše i prijatnije za kožu nego druge metode. Takođe, jedna od prednosti je ta što nema iritacija, crvenila ili uraslih dlačica. Bilo koji tip kože može se tretirati sećernom pastom bez opasnosti od oštećenja kože ili izazivanja bolnih osecaja.

Koliko često ste do sada imali priliku da koristite ovu tehniku depilacije?

Nakon što sam naučila tehniku, preporučujem ovaj metod depilacije. Uz to što je efikasan, prijatan i siguran za kožu, to mi je postalo omiljeno sredstvo za uklanjanje neželjenih dlačica. Koristim ga kod kuće ponekad odem i na profesionalni tretman, idem kod stručnjaka, što mi daje osećaj luksuzne depilacije.

Da li biste kurs depilacije šećernom pastom preporučili drugima kao metod učenja u uklanjanju neželjenih dlačica?

Definitivno! Kurs depilacije sećernom pastom je izvrsna alternativa za druge metode depilacije, čini je toliko prijatnijom da je verovatno nešto što ćete s ponosom preporučiti prijateljima i porodici, jer ćete na ovom kursu naučiti kako na prirodan način da se rešite neželjenih dlačica.

Šećerna pasta za depilaciju je odobrena od strane Ministarstva zdravlja i poseduje ISO standard za kvalitet.

Reset Password