Email: secernapasta.beograd@gmail.com

Telefon: 065/319-5896

Šećerna pasta za depilaciju u pakovanju od 700 g

1,550 рсд

Šećerna pasta u pakovanju

Like Sugar Trend Waxing

Šećerna pasta u pakovanju od 700 g takođe je proizvod za depilaciju koji se sastoji od šećera, limunovog soka i vode. Ovo pakovanje je manje od onog od 1 kg, ali je i dalje namenjeno za korišćenje u salonima ili kod kuće.

Kada koristite šećernu pastu, važno je da prvo proverite temperaturu paste, kako biste izbegli opekotine ili iritaciju kože. Obično se pasta zagreva na temperaturi od oko 37°C pre nanošenja na kožu. Nakon nanošenja, pasta se uklanja brzim pokretima u smeru rasta dlačica.

Šećerna pasta se smatra prirodnim proizvodom za depilaciju koji je siguran i efikasan za uklanjanje dlačica bez iritacije kože ili nuspojava koje se mogu javiti kod drugih metoda depilacije. Ova metoda depilacije se često koristi kao alternativa depilaciji voskom ili britvicom, jer ne ostavlja kožu osetljivom ili iritiranom nakon uklanjanja dlačica.

Topla pasta ima isti sastav kao i pasta u patroni. Takođe se i zagreva na istoj temperaturi. Nazvali smo je „toplom“ jer ima sličnosti u načinu nanošenja sa toplim ili film voskom. Topla pasta je namenjena za:

  • osetljive regije (lice, pazuh, intimna regija),
  • za dlačice kraće od 4 mm,
  • za izrazito dugačke dlake,
  • za depilaciju muškaraca (grudi, stomak).
- +

Opis

Način upotrebe šećerne paste

Topla pasta se nanosi špatulom. Njena radna temperatura je između 55 i 60 °C. Ne preporučuje se njeno zagrevanje na većim temperaturama, jer će voda iz nje isparavati, i doće će do zgušnjavanja i karamelizovanja šećera usled visokih temperatura.

Procedura je ista kao i sa patronom. Na kožu se nanosi talk, utrlja i višak odstrani. Pastu nanosite u pravcu rasta dlake u veoma tankom sloju, zatim celuloznom trakomdobro upijete pastu sa kože , i brzim potezom povlačite u suprotnom pravcu , pod malim uglom , uz zatezanje kože.

Ne postoji mogućnost da oštetite kožu usled povlačenja trake jer se šećerna pasta nije vezala za kožu, več samo za dlaku.

Dodatne informacije

Težina 0.700 kg
Veličina

700gr

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Šećerna pasta za depilaciju u pakovanju od 700 g“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Šećerna pasta za depilaciju je odobrena od strane Ministarstva zdravlja i poseduje ISO standard za kvalitet.

Reset Password