Email: secernapasta.beograd@gmail.com

Telefon: 065/319-5896

Šećerna pasta za depilaciju u patroni od 150 ml

280 рсд

Šećerna pasta u patroni

Like Sugar Trend Waxing

Šećerna pasta u patroni od 150 ml je proizvod za depilaciju koji se nalazi u maloj plastičnoj patroni, a namenjen je za korišćenje kod kuće. Ova vrsta šećerne paste se obično koristi za manje delove tela, kao što je pazuh ili bikini zona.

Pre upotrebe, važno je da zagrejete šećernu pastu u patroni na temperaturi od oko 37°C, kako biste omogućili lako nanošenje i uklanjanje dlačica. Nakon nanošenja, pasta se uklanja brzim pokretima u smeru rasta dlačica.

Šećerna pasta se smatra prirodnim proizvodom za depilaciju koji je siguran i efikasan za uklanjanje dlačica bez iritacije kože ili nuspojava koje se mogu javiti kod drugih metoda depilacije. Ova metoda depilacije je popularna zbog svoje jednostavnosti, bezbolnosti i dugotrajnosti.

Međutim, važno je napomenuti da se šećerna pasta u patroni obično ne preporučuje za velike površine tela, jer bi mogla brzo potrošiti. Za depilaciju velikih površina tela preporučuje se korišćenje šećerne paste u pakovanju.

Šećerna pasta u patroni je namenjena depilaciji velikih površina kao što su ruke, noge, leđa, stomak.
Patrona je standardnih dimenzija i zagreva se u topilici za hladan vosak. Radna temperatura paste omogućava da baš u takvoj konzistenciji idealno obuhvati dlaku sa korenom i na taj način je celu iščupa, bez mogućnosti kidanja. Potrebno je da dužina dlačica bude min 4 do 5 mm.

- +

Opis

Način upotrebe šećerne paste

Patrona  šećerne paste se zagreva do temperature 55-60 °C, i aplikatorom se u tankom sloju nanosi u pravcu rasta dlake. Predhodno je neophodno pripremiti kožu za depilaciju, a to se radi nanošenjem talka. Talk obezbeđuje suvu površinu, tj upija vlagu sa kože i dlake, a takođe odmašćuje kožu ukoliko postoje tragovi proizvoda za negu.
Uklanjanje šećerne paste sa kože vršimo celuloznom trakom. Celuloznu traku potrebno je laganim pritiskom dlana utrljati u kožu da bi ona upila svu pastu sa kože, a onda njenim povlačenjem u suprotnom pravcu pod što manjim uglom, ukloniti pastu zajedno sa dlačicama. Ne postoji mogućnost da oštetite kožu usled povlačenja trake jer se šećerna pasta nije vezala za kožu, več samo za dlaku.
Samim tim, povlačenjem trake, NE POVLAČITE kožu, več samo pastu koja sa sobom povlači i dlaku sa korenom.

Jedna patrona je sasvim dovoljna za depilaciju celih ruku i nogu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Šećerna pasta za depilaciju u patroni od 150 ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …

Šećerna pasta za depilaciju je odobrena od strane Ministarstva zdravlja i poseduje ISO standard za kvalitet.

Reset Password