Email: secernapasta.beograd@gmail.com

Telefon: 065/319-5896

Šećerna pasta za depilaciju u pakovanju od 1 kg

1,950 рсд

Šećerna pasta u pakovanju

Like Sugar Trend Waxing

Šećerna pasta je proizvod koji se koristi za depilaciju. Dolazi u različitim pakovanjima, uključujući i pakovanja od 1 kg. Ovo je obično najveće pakovanje koje se može kupiti i namenjeno je za upotrebu u salonima za depilaciju ili za osobe koje redovno koriste šećernu pastu kod kuće.

Kada koristite šećernu pastu, važno je da sledite uputstva za upotrebu koja se nalaze na pakovanju. Obično se pasta zagrijava na temperaturi od oko 37°C pre nanošenja na kožu. Nakon nanošenja, pasta se uklanja brzim pokretima u smeru rasta dlačica.

Šećerna pasta se smatra jednim od najboljih prirodnih proizvoda za depilaciju, jer sadrži samo nekoliko sastojaka, uključujući šećer, limunov sok i vodu. To je sigurna i efikasna metoda za uklanjanje dlačica, bez iritacije kože ili nuspojava koje se mogu javiti kod drugih metoda depilacije.

Topla pasta ima isti sastav kao i pasta u patroni. Takođe se i zagreva na istoj temperaturi. Nazvali smo je „toplom“ jer ima sličnosti u načinu nanošenja sa toplim ili film voskom. Topla pasta je namenjena za:

  • osetljive regije ( lice, pazuh, intimna regija),
  • za dlačice kraće od 4 mm,
  • za izrazito dugačke dlake,
  • za depilaciju muškaraca (grudi, stomak).
- +

Opis

Način upotrebe šećerne paste

Topla pasta se nanosi špatulom. Njena radna temperatura je između 55 i 60 °C. Ne preporučuje se njeno zagrevanje na većim temperaturama, jer će voda iz nje isparavati, i doće će do zgušnjavanja i karamelizovanja šećera usled visokih temperatura.

Procedura je ista kao i sa patronom. Na kožu se nanosi talk, utrlja i višak odstrani. Pastu nanosite u pravcu rasta dlake u veoma tankom sloju, zatim celuloznom trakomdobro upijete pastu sa kože , i brzim potezom povlačite u suprotnom pravcu , pod malim uglom , uz zatezanje kože.

Ne postoji mogućnost da oštetite kožu usled povlačenja trake jer se šećerna pasta nije vezala za kožu, več samo za dlaku.

Dodatne informacije

Težina 1 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Šećerna pasta za depilaciju u pakovanju od 1 kg“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …

Šećerna pasta za depilaciju je odobrena od strane Ministarstva zdravlja i poseduje ISO standard za kvalitet.

Reset Password